Немски гаражни врати - изборът в детайли

Гаражна врата с немско качество, стил и сигурност!

Гаражна врата, която може да промени значително общия стил и създаде или отнеме привлекателността на имота. Строителите на домове могат да реализират печалба и да задоволят клиентите с качество и дизайн, като обмислят по-внимателно характеристиките и предимствата на гаражните врати.

Докато оригиналната, вградена гаражна врата остава класическо решение в традиционен стил, сега на разположение на клиентите са множество иновации, технологии и дизайн. Например секционните гаражни врати са идеалният избор за строителни компании изпълняващи проекти на къщи, които искат да създадат вътрешен гараж, който може да се използва за функционални цели като работилница, фитнес и др. Предлагайки на собствениците на жилища възможност да увеличат потенциалното си жилищно пространство, строителите на къщи могат да представят по-привлекателна перспектива за купувачите, която предлага по-голяма инвестиция на парите.

Двустенените секционни врати са предпочитани гаражни врати в индустрията, предлагайки превъзходна топлоизолация идеална за гаражи, които ще се използват постоянно. Двустенените секционни гаражни врати се отличават с дебелина от 42 мм до 67 мм с термични прекъсвания за изключителни топлинни характеристики, постигайки впечатляваща U-стойност от 1,0 W / (m².K) за 67-милиметровия модел. Това може да се подобри с още 15% с инсталирането на термо рамка на немските гаражни врати, което осигурява термично прекъсване между рамката и тухлената зидария, за да се предотврати потенциален топлопренос.

Допълнителното предимство на секционните гаражни врати е дизайнът, който те предлагат на строителите на къщи, предлагащи широка гама от довършителни работи, визия и стилове, които са лесно достъпни, подкрепени от допълнителното предимство на персонализираните екстри, като остъклени панели и номера на къщи.

Последните иновации в гаражните врати от Германия, разполагат с алуминиева рамка, която може да бъде персонализирана с набор от опции за изпълнение, които не само максимизират наличната естествена светлина, но и добавит личен щрих към всеки отделен имот. Домостроителите могат да избират в диапазон от 11 покрития от синтетично, двуцветно оцветено сиво стъкло до перфорирана неръждаема стомана.

Също така новите покрития на немските врати дават възможност на професионалистите да се отдалечат от универсалния подход на традиционните гаражни врати, осигурявайки гъвкавост за създаване на уникален дизайн на имотите, който ще придаде индивидуалност на общата визия на къщата. Това е изключително важно в епохата на персонализацията, където бъдещите купувачи искат дом, построен от най-висококачествени строителни материали, но и дом, който не изглежда идентичен с имота в съседство.

Покритията на немските гаражни врати, съдържат защитно външно покритие, за да осигури ултра устойчиво на надраскване повърхностно покритие, като същевременно предлага широка гама от визуални стилове, от бетон до орех.

гаражни врати

По-големи домове

За парцели с по-голям мащаб, които имат възможност за отделен двоен гараж, строителите на къщи трябва да обмислят всички опции в началните етапи на проектиране, не само за да увеличат стойността на имота, но и да гарантират, че избраните врати отговарят на целта. Днес средния размер на автомобила се е увеличил значително, което изисква гаражите да станат по-широки и по-високи. Сигурността също трябва да играе важен фактор в процеса на вземане на решения, за да се предложи на собствениците на жилища допълнително спокойствие.

Тук ролетните гаражни врати и маховите гаражни врати трябва да се разглеждат подробно, тъй като се отварят вертикално, изисквайки минимално пространство вътре в гаража, което е идеално за собствениците на жилища, които имат 4X4 превозни средства като Range Rovers и Land Rovers. За по-мащабните гаражи също трябва да се обмислят допълнителни странични врати, които осигуряват на собствениците на жилища свободата за бърз и лесен достъп до гаража през по-малка врата, която има съответстващ дизайн за подобрена визуална привлекателност. Страничната врата се предлага в същата повърхност и цветове като предлаганите от нея гаражни врати, за по-голяма привлекателност и лекота на използване.

гаражна врата

Надграждане в сигурността

За допълнителна сигурност и подобрена използваемост, всички немски ролетни гаражни врати са стандартно снабдени с автоматичен задвижващ механизъм, осигуряващ на собствениците на жилища удобството за отваряне и затваряне на вратата чрез дистанционно, което не може да бъде прихванато от потенциален крадец. Механизмът също така осигурява по-плавно движение на вратата за по-дълъг експлоатационен живот, като елиминира скъпото изискване за честа поддръжка и подмяна на части.

С едно натискане на бутон собствениците на жилища могат също така да проверят дали гаражната врата е оставена случайно отворена, затваряйки я нзабавно, за да се предотврати потенциален достъп на престъпници. Собствениците на жилища могат да направят това от уюта на собствения си дом, премахвайки необходимостта да излизат физически навън в гаража, за да проверят.

Надземно пространство

За по-специализирани изисквания, страничната плъзгаща се секционна врата е най-ефективният избор, максимизиращ цялото вътрешно пространство. Като гаражна врата задвижвана странично, а не вертикално, това е особено ефективно за домакините, които не могат да прибират крилото на вратата до тавана на гаража поради наклонен покрив, ниска преграда или наличие на дренажни тръби.

Тъй като гаражната врата може да се управлява и чрез ръчно управление, тя предлага на собствениците на жилища подобрена лекота на използване, докато движението се контролира от двойни ролки, изработени от устойчив на износване материал за гладка работа на вратите. Долната, алуминиева, подова релса също осигурява допълнителна структура и предотвратява извиването на участъци по време на работа.

Гаражните врати трябва да се разглеждат с толкова голямо внимание, колкото входните врати и прозорци по време на началните етапи на проектиране. Домостроителите също трябва да работят в тясно сътрудничество с дистрибутора на гаражни врати от самото начало, за да гарантират, че са избрани най-подходящите и ефективни решения за всеки отделен имот и внимателно да се оптимизира наличното пространств

Scroll to Top

ГАРАЖНИ ВРАТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ – ЗАПИТВАНЕ

Размерите изпратени от клиентите се приемат за ориентировъчни с цел клиента да получи ориентировъчна цена и да се обсъдят всички възможности за желаната гаражна врата и срокове за монтаж. Team Doors ще се свърже с всеки клиент изпратил запитване и ще изпрати професионалист на място за сваляне на точни размери.