Видове гаражни врати от водещи, световни производители – Алутех, Дорхан, Новоферм на най-добрите цени в цялата страна! Огромно разнообразие на всичи видове гаражни врати в цветове и текстури, подходящи за най – суровите климатични условия. Също така предлагаме гаранционно и извън гаранционно обслужване на на махови, ролетни и секционни гаражни врати.

ГАРАЖНИ ВРАТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ – ЗАПИТВАНЕ

Размерите изпратени от клиентите се приемат за ориентировъчни с цел клиента да получи ориентировъчна цена и да се обсъдят всички възможности за желаната гаражна врата и срокове за монтаж.
Team Doors ще се свърже с всеки клиент изпратил запитване и ще изпрати професионалист на място за сваляне на точни размери.

РАЗМЕРИТЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С КОНСТРУКЦИЯТА

Всички гаражни врати се изработват по индивидуални размери, съобразени  с конкретните нужди и изисквания на клиента. Необходимо е размерите да се съобразят с конструктивните условия.

 • Височина между светлия отвор (щурца) и тавана в сантиметри
 • Ширина на отвора
 • Разстояние между тавана и пода на входния отвор
 • Странично пространство – разстояние между стената и входния отвор
 • Дълбочината на гаража със свободно пространство под тавана

КАК СЕ ВЗЕМАТ РАЗМЕРИ ЗА ГАРАЖНА ВРАТА

 • При избор на секционни врати са важни измерванията:
 • (1) Височина между светлия отвор и тавана (щурца) в сантиметри
 • (3) Разстояние между тавана и пода на входния отвор
 • (5) Дълбочината на гаража

Секционните гаражни врати се отварят вертикално нагоре. Те освобождават място пред гаража и можете да се паркира съвсем близо до гаражната врата.

 • При ролетната врата за гараж таванът на гаража винаги остава свободен, когато вратата е отворена.
  За ролетните гаражни врати са важни измерванията:
 • (1) Височина между светлия отвор и тавана (щурца) в сантиметри
 • (2) Ширина на отвора
 • (3) Разстояние между тавана и пода на входния отвор.
СЕКЦИОННИ ВРАТИ
AlutechNovoferm | Doorhan

Секционните гаражни врати се състоят от 6 или 8 панела и се движат чрез плъзгач разположен на тавана. Секционните врати не се нуждаят от допълнително място пред гаража.

МАХОВИ ВРАТИ Novoferm

Маховите гаражни врати се състоят от единична галванизирана врата с носещи лостове. Управляват се ръчно или електрически. Необходимо е да се предвиди достатъчно място пред гаража за изнасянето на крилото.

РОЛЕТНИ ВРАТИ

Ролетните гаражни врати не изискват допълнително пространство. Отварят се вертикално и се навиват под тавана. Отвора на гаража може да  правоъгълна форма, скосена или дъгообразен свод.

ИНДУСТРИАЛНИ ВРАТИ Alutech

Индустриалните врати „АЛУТЕХ“ ще осигурят надеждна защита на вашия имот, непрекъсната работа на съоръжението и годишна икономия на разходи за отопление.
Индустриалните врати АЛУТЕХ се използват активно в промишлени и селскостопански обекти, в автокъщи, автомивки и сервизи, пожарни и складове, обществени сгради.
За оптимален избор на индустриални секционни врати и последващ монтаж, индустриалните врати се предлагат в две серии: ProPlus и ProTrend.

Гаражни врати на най-добрите цени от световни производители! Вратите за гаражи се избират най – вече според параметрите, възможностите и желанията на клиентите. Всички видове врати от Novoferm и DoorHan покриват изцяло всяка възможност, параметри и стил с 15% отстъпка от цените.

За избора на гаражна врата и автоматична система за гаражна врата е нужно време за проучване за да се реализира най-подходящия вид и модел за конкретния случай.

Инвестицията в гаражни врати е инвестиция в комфорта и сигурността. Изборът на врата се определя от бюджета, стила на живот (честотата на използване), дизайна, материала и изолацията на вратата. В зависимост от конструкцията гаражните врати биват ролетни врати, секционни врати, махови гаражни врати – т.н. летящо крило.
Съвременните, модерни гаражи използват задвижване посредством бутон, ключ, дистанционно управление или фотоклетка.
Най-често вратите за гаражи се състоят от няколко панела закачени на панти, които се плъзгат с помощта на система от релси водени от вал. Тежестта на вратата се балансира от въртяща пружинна система или двойка опънати пружини.

Цените на гаражните врати варират според модела, задвижването и техническите характеристики на конкретната врата. Всички модели предлагани от Team Doors са висококачествени  и сигурни според най – съвременните световни стандарти, на достъпни цени с гаранционно и извънгаранционно обслужване за София и цялата страна.

Scroll to Top

ГАРАЖНИ ВРАТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ – ЗАПИТВАНЕ

Размерите изпратени от клиентите се приемат за ориентировъчни с цел клиента да получи ориентировъчна цена и да се обсъдят всички възможности за желаната гаражна врата и срокове за монтаж. Team Doors ще се свърже с всеки клиент изпратил запитване и ще изпрати професионалист на място за сваляне на точни размери.