ВРАТИ С КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

 ЦИФРОВИ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ

Вратите с контрол на достъп използват цифрови системи за сигурност, които осигуряват оторизиран достъп до обекта. Контролът на достъп гарантира, че само оторизирани лица влизат в обекта, като не допуска неупълномощени лица. Системата за сигурност може да бъде изключително ефективна за избягване на посегателства, вандализъм и друга престъпна дейност. Тъй като системите за контрол на достъпа са цифрови, те са по-ефективни в сигурността, отколкото традиционните системи за заключване с ключ.
Възможни са различни форми за контрол на достъп като пръстови отпечатъци, карти, чипове, клавиатури за въвеждане на парола, QR кодове за мобилни приложения и др.

контрол на достъп | цифрови системи за сигурност

СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

Предимства на системите за контрол на достъп

Системите за контрол на достъпа на вратите са много по-ефективни и удобни заради по-високата степен на сигурност.
Заключващите механизми за системите за контрол на достъпа са по-сигурни от традиционните ключалки. Те могат да бъдат магнитни, електрически и други опции. Освен това те могат да бъдат свързани с допълнителни системи за сигурност като видеонаблюдение. Това е по-вероятно да задържи неоторизирани лица извън обекта в сравнение с традиционните методи за достъп.

Дигитален контрол на достъпа – системи за сигурност

Със системите за сигурност, обектите се цифровизират. Оторизираните лица могат лесно да отключват врати чрез цифрови методи като пръстови отпечатъци, чипове, клавиатури за въвеждане на парола, карти за достъп или мобилни приложения. Също така може да се интегрира собствена дигитална система за контрол на достъпа до вратите посредством софтуер и да се осъществява дистанционно наблюдение. Дистанционното наблюдение е възможно чрез облачна система за контрол на достъпа за вашите врати.

Удобствa на системите за сигурност

Потребителите могат да отключват и заключват системите за сигурност много по – лесно в сравнение с традиционните системи използващи ключ. Има много различни форми на достъп включително карти, мобилни приложения, клавиатури за въвеждане на парола, скенери за пръстови отпечатъци и много други.

 • Сензори и биометрични четци
  Тези четци изискват от потребителите да сканират пръстови отпечатъци, отпечатъци от длани, лица и т.н., за да получат достъп до обектите. Те са известни като най-сигурните форми на контрол на достъпа на вратите, тъй като пръстовият отпечатък никога не може да бъде объркан с чужд.
 • Домофонни системи
  Домофоните обикновено използват комбинация от клавиатура и аудиосистема за отговаряне. Той дава добълнителна сигурност, като изисква от потребителите да въведат парола и да се обадят на администратор, за да потвърдят разрешения достъп.
 • Опции за заключване
  Системите за контрол на достъпа използват защитени заключващи механизми, за да гарантират, че вратата остава заключена, когато не са налице оторизирани лица. Има няколко различни вида брави, от които можете да избирате за вашите врати.
 • Самостоятелни брави
  Тези брави се задвижват с батерии и отключват вратата, когато потребителят представи правилния метод за достъп. Положителната страна е, че те могат да бъдат инсталирани и използвани за минути и са рентабилни. Но недостатъкът е, че ако батериите се изхабят, вратата временно не работи. Освен това те обикновено не могат да бъдат наблюдавани с помощта на софтуер.
 • Магнитни брави
  Магнитните брави са по-здрави от традиционните брави на вратите, което добавя сигурност на обектите. Освен това те са изключително издръжливи, дълготрайни и достъпни за закупуване.
 • Електрически брави
  Тези брави са по-малко сигурни от магнитните, но по-сигурни от самостоятелните брави.
 • Електрически болтове
  Това е може би най-сигурният заключващ механизъм за система за контрол на достъпа на вратата. Те се препоръчват за обекти с висока степен на сигурност и могат да бъдат интегрирани със заден софтуер, за да се наблюдават цифрово и дистанционно.

Има различни начини за дистанционно управление на предпочитанията на вашата система за контрол на достъпа.

 • Присъединени към IP / мрежа: Повечето системи за контрол на достъпа на врати днес използват софтуер, който свързва вашата система за контрол на достъпа на вратата с вашата IP мрежа. След това можете да коригирате предпочитанията и да преглеждате активността от разстояние.
 • Софтуер, съвместим с ODBC : Софтуерът за управление на ODBC (Open Database Compliant) ви позволява да интегрирате вашата система за контрол на достъпа с други задни системи. Например можете да интегрирате контрола си за достъп със системи за работно време и посещаемост , видеонаблюдение , ведомост за заплати и други системи за физическа сигурност .
Scroll to Top

ГАРАЖНИ ВРАТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ – ЗАПИТВАНЕ

Размерите изпратени от клиентите се приемат за ориентировъчни с цел клиента да получи ориентировъчна цена и да се обсъдят всички възможности за желаната гаражна врата и срокове за монтаж. Team Doors ще се свърже с всеки клиент изпратил запитване и ще изпрати професионалист на място за сваляне на точни размери.