Товаро-разтоварната техника е модерно решение за организиране на ефективен процес на товарене и разтоварване, което ви позволява да оптимизирате работния процес, да го направите възможно най-удобен и безопасен.
Товарните рампи компенсират разликата в разстоянието и височината между пода на помещението и каросерията на камиона, помагат да се организира безпрепятствен достъп на товарното оборудване по време на операциите по претоварване. Те Ви позволяват да увеличите ефективността на процеса на товарене и разтоварване, като по този начин Ви спестяват време и пари.

ТОВАРО РАЗТОВАРНА ТЕХНИКА ALUTECH

Alutech представя разнообразие от практични решения за товаро-разтоварна техника и рампи

Електро-хидравлични ниво-изравнителни товарни рампи

Рампите компенсират разликата в разстоянието и височината между пода на помещението и каросерията на камиона, помагат да се организира безпрепятствен достъп на товарното оборудване по време на операциите по претоварване. Те Ви позволяват да увеличите ефективността на процеса на товарене и разтоварване, като по този начин Ви спестяват време и пари.

Висока ефективност – увеличаване на производителността и скоростта на операциите по претоварване
Широка гама от модели – наличието на различни модели (без рамки, за заваряване, за бетониране, в бокс) ще ви позволи да адаптирате платформата към всички видове съществуващи отвори в зависимост от характеристиките на обекта

Три стандартни цвята: RAL9017(черен), RAL5002(син), RAL7016(сив антрацит)
Размери от 2000мм до 4500мм в широчина и в дължина
Мощност 60 kN – до 6 тона
Синхронизиране със секционни врати

Горният лист на повдигащата част е изработен от стомана S235 с диамантен шарка на протектора. SL серия – дебелина 6/8 мм, серия TL – дебелина 8/10 мм. Език (SL/TL – 12/14 мм

100% контрол на качеството – всяка рампа преминава през 100% тестване преди доставка на специален стенд, което гарантира надеждна работа на оборудването в съоръженията.

Нивелираща рампа с въртящ се език ALUTECH SLТоваро-разтоварна техника

Рампите ALUTECH SL са ефективно решение за оптимизиране на операциите по претоварване. Те имат надежден дизайн и в същото време са прости и лесни за работа.  Типично решение в линията на оборудването за претоварване, подходящо за повечето обекти. Благодарение на усиленият дизайн рампите могат да издържа до 6 тона натоварване.

Въртящият се език и основата на рампата са свързани с 12 двойки шарнирни панти, които осигуряват здравината на конструкцията. 2 броя повдигащи цилиндъра, които осигуряват надеждна и безопасна работа. Болтовото закрепване на опорната греда на рампата без използване на заваряване улеснява подмяната на елементи в случай на повреда.
Безопасна експлоатация – Защита срещу притискане на краката се осигурява от странични завеси, които допълнително са маркирани с жълто-черни ивици за идентификация.

Нивелираща рампа с подаващ се телескопичен език ALUTECH TL

товаро-разтоварни рампиРампите ALUTECH TL са модерно ефективно решение за организиране на претоварен пункт. Благодарение на телескопичния механизъм е възможно да се регулира подаващият се език на рампата до 1000мм, като се гарантира нейното точно и безпрепятствено позициониране в задната част на камиона. По този начин рампата може да се монтира зад секционните врати, за по-добра топлоизолация на помещенията.
Безопасна експлоатация – Два основни повдигащи хидравлични цилиндъра като стандарт предпазват конструкцията от неправилно подравняване в случай на преждевременно напускане на камиона.

Уплътнителни ръкави ALUTECH DSF

товаро-разтоварни рампиОтварящите се уплътнители минимизират топлинните загуби, което намалява разходите за отопление. Еластичните тенти плътно покриват тялото на автомобила, предпазвайки товара от валежи и внезапни температурни промени.

Дълголетие – направени с помощта на износоустойчиви материали
Изискан дизайн – насърчава оттичането на водата по краищата на уплътнителя

 • DSF – Уплътнителни ръкави
 • Размери от 2000мм до 4500мм
 • Изработени от високоустойчив материал
 • 3мм дебелина
 • Предни PVC – завеси – 3 мм
 • PVC – покритие – 0,5 мм
 • Предна PVC плътност – 3500 г/м2
 • Плътност на покритието – 630 g/m2
 • Работна температура – от -40С до +90С
 • Степен на пожароустойчивост – B1

Претоварващи помещения

Товаро-разтоварна техника

Позволява ви да организирате терминал за претоварване извън складовете. Това решение осигурява максимално използване на полезната площ на склада.

Практичност – Спестяване на складово пространство

Бърз монтаж – без да е необходимо да се възстановява фасадата на сградата

Претоварващи помещения – Пред склада се монтира претоварващо помещение, което образува свободно стоящ претоварен пункт. Идеален за обекти, където е необходимо да се организира паркиране на превозни средства под ъгъл към сградата.

Лесен за инсталиране – Лесен монтаж и монтаж

Удобна работа – защита на товара от неблагоприятни метеорологични фактори

Гумени буфери ALUTECH RB

гумени буфери

Допълнително оборудване – Функционални решения за осигуряване на допълнителен комфорт и безопасност при използване на претоварващо оборудване.

Размери: 500мм х 250мм х 100мм

Направляващи релси ALUTECH WG за товарните ремаркета

Товаро-разтоварна техника

Дължина 1500мм
Изработени от 4мм дебели тръби с диаметър Ф159мм

Удобство и комфорт – осигурява безопасна и удобна работа на оборудването
Дълготрайност на употреба – ви позволява да удължите експлоатационния живот на оборудването за претоварване

Alutech представя разнообразие от решения, които да бъдат в помощ на бизнеса – различни модели електро-хидравлични товаро-разтоварни рампи, които ще ви позволят да адаптирате платформата към всички видове съществуващи ями в различни съоръжения.

Товаро-разтоварните рампи компенсират разликата в разстоянието и височината между пода на помещението и каросерията на камиона. Помагат да се организира безпрепятствен достъп на товарното оборудване по време на операциите по претоварване. И позволяват да увеличите ефективността на процеса на товарене и разтоварване, като по този начин Ви спестяват време и пари.

Dock levelers TL and SL: Електро-хидравлични ниво-изравнителни товарни рампи
 • Размери: от 2000 мм до 4500 мм в широчина и дължина
 • Мощност: 60 kN – до 6 тона
 • Синхронизиране със секционни врати
 • Стандартни цветове RAL 9017 RAL 5002 RAL 7016
Широка гама от модели
 • Наличието на различни модели (без рамки, за заваряване, за бетониране, бокс) ще ви позволи да адаптирате платформата към всички видове съществуващи ями в различни съоръжения.
 • 100% контрол на качеството
 • Всяка платформа преминава през 100% тестване преди доставка на специална стойка, което гарантира надеждна работа на оборудването в съоръженията.
Модел SL електрохидравлична изравнителна платформа с въртяща се език
Модел TL електрохидравлична изравнителна платформа с плъзгащ се език

Горният лист на повдигащата част е изработен от стомана S235 с диамантена шарка на протектора.

SL серия: дебелина 6/8 мм. Серия TL: дебелина 8/10 мм. Език (SL/TL – 12/14 мм)

DSF: Уплътнителни ръкави
 • Изработени от високоустойчив материал
 • Размери: от 2000 мм до 4500 мм
 • 3 мм дебелина
Alutech Уплътнителни ръкави:
 • Предни PVC – завеси – 3 мм
 • PVC – покритие – 0,5 мм
 • Предна PVC плътност – 3500 г/м2
 • Плътност на покритието – 630 g/m2
 • Работна температура – от -40С до +90С
 • Степен на пожароустойчивост – B1
WG: Направляващи релси за товарните ремаркета

Дължина: 1500 мм; Изработени от 4 мм дебели тръби с диаметър Ф159 мм

RB: Гумени предпазни буфери

Размери: 500х250х100мм

Scroll to Top

ГАРАЖНИ ВРАТИ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ – ЗАПИТВАНЕ

Размерите изпратени от клиентите се приемат за ориентировъчни с цел клиента да получи ориентировъчна цена и да се обсъдят всички възможности за желаната гаражна врата и срокове за монтаж. Team Doors ще се свърже с всеки клиент изпратил запитване и ще изпрати професионалист на място за сваляне на точни размери.